Как да носим дамско боди с дълъг ръкав?

Дамските бодита са красив аксесоар, който краси имиджа на всяка от нас. В каталога на Модна къща Алерт ще намерите разнообразие от модели и материи. Подходящ е за всеки ден и специални поводи, защото във всяка ситуация подчертава чара ни, изтънява фигурата и ни осигурява комфорт. Когато обаче говорим за този аксесоар, не можем да забравим, че има дамско боди с дълъг ръкав, което изглежда невероятно! Струва си да знаем как да ги носим и с какви дрехи да ги комбинираме, за да се чувстваме винаги страхотно и секси.

Дамско боди с дълъг ръкав

Тази дреха притежава неоспорима красота и чар. Въпреки че – в зависимост от модела – може да бъде плетена, дантелена, прозрачна, бельо или риза, тя винаги изглежда привлекателна и придава сексапил.
Целият ефект несъмнено се подсилва от дългия ръкав, който обгръща фигурата в материя и мистериозно я покрива. Освен това добавя изящество и стил на всеки от нас. Освен това изглежда много естетично и е практично, защото осигурява топлина през по-студените дни и сезони.
Класическите модели са отлична основа за много интригуващи творения. Пример е дамско боди с дълъг ръкав, което изглежда страхотно с панталон тип цигара и високи токчета. В резултат на това получаваме фантастичен и елегантен стайлинг!Дамските бодита имат много имена и ви препоръчваме да се запознаете с всички…

Ежедневни бодита и още…

Някои казват, че бодитата с дълъг ръкав не са толкова секси, колкото класическите модели, особено деколтените и дантелените…

Не се заблуждавайте!

Дамско боди с дълъг ръкав тайнствено покрива тялото. Вярно е, че повече материал покрива част от фигурата, но мисля, че ще се съгласите, че това, което не можете да видите, е най-изкусителното, нали? В крайна сметка, ако всички – винаги и навсякъде – показвахме всяка част от тялото си, след известно време те вече нямаше да ни впечатляват толкова, колкото първия път.

Това е тайната на секси облеклото!

Дълги ръкави, вталена кройка, стегнат материал – всичко това помага да подчертаете сексапила си не само ежедневно, но и в интимни ситуации. Освен това кой каза, че бодито трябва да покрива тялото? Всички знаем много добре, че има модели от прозрачен материал , под който нищо не може да се скрие.
Сега е очевидно, че бодито с дълъг ръкав е толкова секси, колкото и другите стилове, нали?

Как да носим боди с дълъг ръкав?

Когато гледаме и мислим за боди, ние го свързваме с облекло, което е изключително гъвкаво. Трудно е да се намерят дрехи, които са едновременно: класическа и удобна ежедневна блуза, елегантен завършек на официални стилове със сако, удобно оформящо тялото бельо и секси облекло, което съживява интимните моменти.

Всички тези функции изпълняват дамските бодита – не само с дълъг ръкав!

Могат да се носят както вместо бельо, така и върху сутиен и бикини. Стои страхотно с пуловери (жилетки), пролетни и есенни палта (дългите ръкави предпазват от студ), както и с панталони, поли и шорти. Но ако ги носите под овърсайз сако, ще получите модерен и стилен тоалет, който можете да носите на официални срещи.

Носи ли се бельо под бодито?

Един от първите въпроси, които възникват в съзнанието ни при избора на боди е въпросът за бельото. Всеки от нас – поне веднъж в живота си – се е чудил дали под бодито се носи бельо ? Какво ще кажете за бикини и сутиен?

Решението е в задачата, която възлагаме на новото ни боди.

• Носиш ли боди вместо блуза?
Препоръчваме да носите бельо, защото така ще се чувствате по-комфортно. В резултат на това ще носите бодито всеки ден, без да се притеснявате от протриване или дискомфорт. Нещо повече, носенето на боди вместо блуза е модерен стил, който ще придобие допълнителен характер благодарение на бельото.
• Избрахте ли оформящо бельо боди?
Откажете се от бельото, защото това ще позволи на материята на бодито да обгръща по-ефектно фигурата ви и да оформя тялото ви. Освен това – както подсказва името – моделът бельо успешно замества бикините и сутиена.
• Имате ли секси боди?
Решете сами дали искате да носите бельо. В интимни ситуации с партньора ви може да се изкушите да не носите бикини или сутиен. В резултат на това ще стоплите емоциите си и ще спечелите еротично допълнение към сексуалния си живот. От друга страна, може да искате да носите секси боди всеки ден. В такава ситуация препоръчваме да носите бельо, защото не искате да показвате гърдите си под прозрачен (или друг) материал на никого на улицата, нали?

От къде да купя дамски бодита?

Предвид технологичния прогрес, на който сме свидетели, почти винаги имаме две възможности, когато става въпрос за пазаруване:
• можем да пазаруваме стационарни, като отидем лично до магазина,
• можем също така да изберем онлайн опцията и да закупим необходимите неща онлайн.
Така че, ако не знаете от къде да купите дамски бодита, изберете опцията, която ви кара да се чувствате по-сигурни и по-уверени.

В онлайн магазин Алерт – за ваше удобство – Ви даваме и двете възможност да изберете Вашия модел сред разнообразието, което предлагаме.
Решете сами от къде да закупите новото си боди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *