Черен петък 2023 в София: Най-добрите магазини за пазаруване

Черният петък е един от най-очакваните дни за шопинг и големи намаления в София, който обикновено се провежда в последния петък от ноември. Този ден отбелязва началото на празничния сезон и е известен със своите невероятни намаления и специални оферти. Мнозина с нетърпение очакват Черния петък, за да направят покупките си и да се възползват от изгодните цени. Това е перфектният момент да се отдадете на пазаруване и да се възползвате от невероятните оферти и отстъпки в различните магазини. В следващите редове ще ви представим някои от най-добрите онлайн магазини, в тях може да намерите страхотни оферти и да си закупите любимите си продукти на ниски цени, включително спално бельо, матраци, обзавеждане на баня и кухня, златни бижута и диаманти, аксесоари за дома и офиса, аксесоари за леки автомобили.

промоции спалп бельо | smartliving.bg

Онлайн магазин за спално бельо

Ако търсите качествено спално бельо на изгодни цени, Черният петък е перфектното време да посетите специализираните магазини за спално бельо. В тях можете да откриете разнообразие от модели и материали, включително памучни, сатенени, ленени и други. Препоръчваме на всички софиянци да посетят онлайн магазин „SmartLiving.BG“  известен с висококачественото си спално бельо на атрактивни цени по време на Черния петък.

 

 

Всичко-за-вашата-баня-големи-промоции

Магазин за обзавеждане на баня и кухня

Ако планирате да освежите банята или кухнята си, Черният петък е идеалният момент да намерите най-доброто обзавеждане на кухня и баня. Онлайн магазина „Bg-Maistor.Com“ предлага широка гама от продукти за баня и кухня, включително мивки за баня и кухня, смесители, сифони, мебели за баня, душ системи санитария, душ кабини и други, на най-популярните марки GROHE, HANSGROHE, BLANCO.

Независимо дали искате модерен или традиционен стил, в онлайн магазин Bg-Maistor.Com има всичко необходимо, за да направите вашата мечтана баня или кухня и да ви вдъхнови да живеете в дома, който искате. От новопроектирани пространства до обновяване на дома, Bg-Maistor.Com дава възможност на собствениците на жилища да превърнат визията си в реалност.

 

 

Магазин за златни бижута и диаманти

За любителите на блясъка и елегантността, магазините за златни бижута и диаманти предлагат изобилие от възможности. В тях може да откриете стилни и изискани бижута.

Една от най-популярните марки за златни бижута и диаманти в България е:

Hugasian.BG – Предлага широка гама от бижута, включително годежни пръстени, венчални халки, диамантени пръстени и обеци, колиета, гривни и още много други.  Брандът е известен със своите висококачествени продукти на отлични цени.

Ако търсите перфектното бижу за специален повод или просто искате да добавите малко блясък към ежедневието си, магазинът за бижута „Hugasian.Bg“ е чудесен избор.

 

 

стоки за дома онлайн | tirbushona.bg

Магазин за всичко за дома и козметика

Ако търрсите разнообразни продукти за дома и козметика на намалени цени, препоръчваме ви да посетите магазини като „Tirbushona.bg„. Онлайн магазина предлагат широка гама от домашни потреби, аксесоари, осветление, прибори за готвене, козметика и още много други. Също така, можете да разгледате и часта за козметика, където може да намерите различни марки и продукти за грижа за кожата, косата и грим.

Tirbushona.bg е удобен и достъпен начин да закупите всичко необходимо за вашия дом. В сайта ще намерите широка гама от продукти на конкурентни цени. Освен онлайн магазин, Tirbushona.bg е представен от три физически магазина в град София:

Домашни потреби Лагера

гр.София жк. Лагера, ул. Мъглен №5, магазин 3

железария Лагера

гр.София жк. Лагера, ул. Мъглен № 3, магазин 5

железария Лозенец

гр.София жк. Лозенец, бул. Христо Смирненски № 38-42

 

Магазин за стилни аксесоари за дома и офиса

Ако търсите уникатни и стилни аксесоари за дома и офиса, Черният петък е отлично време да посетите магазини, които предлагат такива продукти. Бутиковия магазин „be4home.com“  предлага модерни и елегантни аксесоари за интериора, като вази, картини, свещници и много други. Тук може да намерите вдъхновяващи идеи за декорация на дома и офиса с висококачествени продукти.

Онлайн магазин be4home.com е отлично място за закупуване на най-добрите продукти за кухнята. В секция „Всичко за кухнята“ ще откриете всичко необходимо за приготвянето, сервирането и съхранението на храна.

В категорията „Съдове за готвене“ ще намерите разнообразие от съдове за готвене от различни материали, като неръждаема стомана, алуминий, керамика и чугун. Предлагат се тенджери, тигани, тави, тенджери под налягане на световни марки: АМТJamie Oliver, Gefu.

 

Черен петък - матраци на промоция | matracite.promo

Магазин за матраци

Ако търсите нов матрак за по-добър сън, Черният петък е перфектното време да посетите специализираните магазини за матраци. Mожете да откриете разнообразие от модели и типове матраци, на намалени цени. „Matracite.Promo“ е един от препоръчаните оналйн магазини, които предлагат качествени матраци и специални оферти по време на Черния петък.

Matracite.Promo предлага широка гама от матраци и промоции на матраци до 80% на избрани модели.

Matracite.Promo представя матраци на световни топ брандове:  Матраци MAGNIFLEX, Матраци Paradise, Матраци ISLEEP, Матраци НАНИ, Матраци MATTRO.

Черният петък е перфектният момент да се възползвате от невероятните оферти и да пазарувате продукти, които дълго сте искали, на по-ниски цени.

 

онлайн магазин аксесоари за кола | Avtotirmarket.com

Магазин за аксесоари за леки автомобили

За автомобилните ентусиасти, Черният петък предлага отлична възможност да намерите аксесоари за своя автомобил на привлекателни цени. Магазини като „Avtotirmarket.com“ предлага голямо разнообразие от аксесоари за автомобили, включително спортни седалки, вериги, фарове, стелки, спойлери и други. Тук можете да намерите всичко необходимо, за да подобрите външния вид и функционалността на своя автомобил.

Важно за Черния петък

Черният петък е едно от най-големите събития за пазаруване в годината. По време на този ден и следващите дни, много онлайн магазини предлагат големи отстъпки на своите продукти. Ако търсите начин да спестите пари от следващите си покупки, Черният петък е идеалното време да пазарувате онлайн.

Black Friday е един от най-големите пазарни събития на годината, който предлага множество възможности за изгодни покупки. Но е важно да бъдете информирани и да планирате предварително, за да се възползвате максимално от тези намаления. Със сигурност има нещо за всекиго в Черния петък, независимо дали сте на път да закупите подаръци за празничния сезон или просто търсите специална оферта за себе си.

 

 

Статията е взета от сайта>>sofia-portal.com >> https://sofia-portal.com/%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d0%bf%d0%b5%d1%82%d1%8a%d0%ba-2023-%d0%b2-%d1%81%d0%be%d1%84%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%b4%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *